9

Ingalill Hjort

Ingalill Hjort

070-543 68 18
Skicka e-post
Hälsobalansen

Mottagning onsdagar

Ansiktszonterapi
495 kr/50 minuter
Var sjätte behandling gratis

Erbjudande: 100 kr rabatt på första behandlingen

Kostrådgivning och hårmineralanalys 1500 kr

Ingalill Hjort
ansiktszonterapeut, näringsterapeut

Hos mig får du som är van att ta hand om alla andra återhämtning och påfyllning av energi!

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi är en behandling som främjar din hälsa men också är otroligt behaglig för hela kroppen. När din blodcirkulation ökar och spänningar löses upp så slappnar kroppen av. Många har genom zonterapi upplevt att smärta eller stress har lindrats och att energi och ork kommer tillbaka.

Arbetet utförs genom att stimulera zoner och punkter i ansiktet som aktiverar kroppens eget läkande system.

Nästan 1 timmes behandling med olja och Ingalills kunniga fingrar är så härligt. Först fattade jag inte att det gick att arbeta så länge i mitt ansikte men nu vill jag bara ha mer. Skönt inpackad i varm härlig filt njuter jag av ansiktszonterapin. Lugn avkopplande musik och övertygelsen om att må bättre och få mer energi. Tack att du visade mig ett annat sätt att sköta om mig och min kropp.
— Maria Moberg

Hårmineralanalys

Vid behov kan jag också erbjuda hårmineralanalys, som är ett sätt att mäta kroppens mineral- och näringsstatus. En obalans i mineralnivåerna kan skapa obalans i ditt välmående. Genom att mäta nivåerna kan obalansen rättas till. En mineralobalans kan uppstå av många orsaker t ex genom ensidig kost, ämnesomsättningsstörningar och stress.
Läs mer om hårmineralanalys